booking@nordmann.no
+4721609880
GO UP

En reiseguide til Dubai

Publisert 16.09.24

Dubai er en by fylt med luksus, moderne arkitektur og utrolige opplevelser. I dette innlegget, en reiseguide til Dubai, deler jeg høydepunktene fra min reise, inkludert fantastiske hoteller, spennende aktiviteter og tips for både flyreisen og oppholdet.
Nordmanns-Reiser kan Dubai og skreddersyr din reise dit.

Flyreisen

Turen startet med en luksuriøs business class-flyvning til Dubai, og det var virkelig en fantastisk opplevelse. Flypersonalet var oppmerksomme fra start og sørget for at setet mitt ble gjort om til en flat seng med madrass så snart vi kom i luften. En annen fordel med å fly business var tilgang til ulike kanaler på skjermene, noe som ga meg muligheten til å følge med på Liverpool-kampen direkte mens jeg nøt et herlig måltid. Maten og serveringen om bord var rett og slett fantastisk.

Et lite tips for de som reiser fra Gardermoen: Business- og First-passasjerer bruker gate F26, mens økonomiklassen går fra F28.

Hotellene i Dubai

Rove City Walk

Vi bodde på Rove City Walk, et av de ni Rove-hotellene i Dubai, som alle er like i stil. Hotellet ligger perfekt til, bare ti minutters gange fra Burj Khalifa, Dubai Mall og La Mer Beach. Jeg likte spesielt den moderne, kunstneriske stilen med sterke farger og interiør inspirert av Dubais kulturarv. Frokosten på hotellets restaurant, The Daily, var en deilig blanding av buffet og bestilling fra menyen. For et moderne og rimelig hotell var rommene overraskende romslige med plass til to voksne og ett barn. Med gratis shuttle og god beliggenhet er dette et hotell jeg gjerne vil bo på igjen.
reiseguide til Dubai, nordmannsreiser, cruisereiser, amerikaspesialisten reiseguide til Dubai, nordmannsreiser, cruisereiser, amerikaspesialisten reiseguide til Dubai, nordmannsreiser, cruisereiser, amerikaspesialisten

Andaz The Palm 5*

Det andre hotellet vi bodde på, var Andaz The Palm, et luksuriøst 5-stjerners hotell på Palm Jumeirah. Hotellet hadde en spektakulær utsikt mot Burj Al Arab, og frokosten var à la carte. Det var også gratis minibar med softdrinks og arabisk snacks. Dette hotellet hadde et eget voksenområde med basseng og tilgang til sauna for alle gjester. Et fantastisk sted for deg som ønsker avslapning og luksus.
reiseguide til Dubai, nordmannsreiser, cruisereiser, amerikaspesialisten reiseguide til Dubai, nordmannsreiser, cruisereiser, amerikaspesialisten reiseguide til Dubai, nordmannsreiser, cruisereiser, amerikaspesialisten

Sofitel Dubai The Obelisk 5*

Sofitel The Obelisk var et elegant hotell sentralt i Dubai, kjent for sitt imponerende interiør med inspirasjon fra fransk kunst og egyptisk kulturarv. Rommene startet fra 19. etasje, noe som ga en fantastisk utsikt over Dubai Creek og skylinen. For meg var hotellet litt for stivt, men kvaliteten var utmerket. Vi var også så heldige å spise middag på Michelin-restauranten Brasserie Boulud, der vi fikk servert fantastisk fransk mat.

Grand Hyatt 5*

Vi fikk en omvisning på Grand Hyatt, et prisvinnende by-resort med hele 710 rom. Hotellet hadde både utendørs og innendørs basseng, og 12 forskjellige restauranter. Vi spiste lunsj på The Collective by Market Café, en buffetrestaurant som serverte alt fra lokale arabiske retter til internasjonal mat. Et flott sted, men litt for stort og upersonlig for min smak.

Souk Madinat Jumeirah

Vi besøkte også Souk Madinat Jumeirah, som består av fire prisvinnende hoteller: Jumeirah Al Naseem, Jumeirah Al Qasr, Jumeirah Dar Al Maysaf, og Jumeirah Mina Al Salam. Her likte jeg virkelig atmosfæren, spesielt den nydelige stranden som ligger rett nedenfor hotellene. Vi hadde en omvisning på Jumeirah Al Qasr og Jumeirah Dar Al Masyaf, begge med enestående fasiliteter og vakker arabisk arkitektur.

 

Aktiviteter i Dubai

Dubai byr på mange spennende aktiviteter, og her er noen av høydepunktene fra turen:

  • The View at The Palm: En fantastisk 360-graders utsikt fra 52. etasje, 240 meter over bakken. Et must for de som elsker utsikt.
  • Aya Cyber Space: Et interaktivt cyberspace – en interessant opplevelse.
  • Dubai Fountain: Vann, lys og musikkshowet ved Burj Khalifa var magisk, og det er noe alle bør få med seg. Et tips er å kombinere det med et besøk på Time Out Market for en smak av streetfood fra hele verden.
  • Ørkenutflukt til Caravan Serai Desert Camp: Underholdningen uteble dessverre på grunn av ramadan.

reiseguide til Dubai, nordmannsreiser, cruisereiser, amerikaspesialisten  reiseguide til Dubai, nordmannsreiser, cruisereiser, amerikaspesialisten

 

I konklusjon fra min reiseguide til Dubai var min tur en fantastisk opplevelse med luksuriøse hotellopphold, spennende aktiviteter og uforglemmelige øyeblikk. Hvis du planlegger en tur til Dubai, er det virkelig et reisemål som har noe for alle, enten du søker avslapning, shopping eller eventyr.

 

Har du også lyst til å oppleve livlige og fantastiske Dubai?

Kontakt Nordmanns-Reiser

Se andre spennende eksotiske reisemål

© 2024 Nordmanns-Reiser AS

Driftes og utvikles av God dag